Ochrana osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

A-Z AutOIL s.r.o.
IČ: 25150456
Sídlo: U Agrostroje 2318, 393 01 Pelhřimov
Kontaktní e-mail: jaroslav.dvorak@az-auto.com 

Jaké údaje sbíráme

Sbíráme následující osobní údaje:

 

 

Důvod a účel sběru údajů

 

 

Jak dlouho údaje uchováváme

 

 

Kdo osobní údaje zpracovává

Zpracovatelem těchto údajů je:

 

 

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.

Na co máte právo

Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.

Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.
Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 25.5.2018.


Kategorie

Vyhledávání

Katalogy on-Line

obrázek

obrázek


elive.cz Úvodní strana | Kontakty | Mapa webu | Ochrana osobních údajů
©2018 AZ Auto.cz, všechna práva vyhrazena.